Tereyağı hafif sarı ve beyaz olabilir. Elde edilmesi her zaman kolay olmasa da, tereyağı genel olara..
Tereyağı hafif sarı ve beyaz olabilir. Elde edilmesi her zaman kolay olmasa da, tereyağı genel olara..
Tereyağı hafif sarı ve beyaz olabilir. Elde edilmesi her zaman kolay olmasa da, tereyağı genel olara..
Kaymak, sütün yağını yoğunlaştırarak elde edilen bir krema ürünüdür. Sütü hafif ateşte çalkalayarak ..
Kolot peyniri inek, koyun ve keçi sütlerinden yapılabilir. Sıcakta eriyen ve uzayan, soğukta ise ser..
Kaymaksız yoğurt, sadece yoğurt olarak üretilen ve içerisinde kaymak bulunmayan bir yoğurt türüdür. ..
Kuymak Peyniri, özellikle Karadeniz bölgesine özgü bir peynir türüdür. İçeriği genellikle inek sütü ..
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Doğal ortamlarda otlamış ineklerin sütleri pastörize edilir. Pastörize işleminin ardından mayalanmas..
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Taze kaşar sarıya yakın bir renktedir, sert yapılıdır ve esnektir. Yapısı homojen, pürüzsüz ve lekes..
Lor peyniri, birçok çeşit peynirin üretiminde oluşan peynir altı suyunun ısıtılmasıyla oluşan pıhtıl..
Tereyağı hafif sarı ve beyaz olabilir. Elde edilmesi her zaman kolay olmasa da, tereyağı genel olara..

