Kebir Gurme Tereyağı (250 g)
Tereyağı hafif sarı ve beyaz olabilir. Elde edilmesi her zaman kolay olmasa da, tereyağı genel olara..
Kebir Gurme Tuzsuz Tereyağı (1 kg)
Tereyağı hafif sarı ve beyaz olabilir. Elde edilmesi her zaman kolay olmasa da, tereyağı genel olara..
Kebir Gurme Tuzsuz Tereyağı (400 g)
Tereyağı hafif sarı ve beyaz olabilir. Elde edilmesi her zaman kolay olmasa da, tereyağı genel olara..
Kebir Kaymak (200 g)
Kaymak, sütün yağını yoğunlaştırarak elde edilen bir krema ürünüdür. Sütü hafif ateşte çalkalayarak ..
Kebir Kolot Peyniri (400 g)
Kolot peyniri inek, koyun ve keçi sütlerinden yapılabilir. Sıcakta eriyen ve uzayan, soğukta ise ser..
Kebir Köy Tipi Yoğurt (2 kg)
Kaymaksız yoğurt, sadece yoğurt olarak üretilen ve içerisinde kaymak bulunmayan bir yoğurt türüdür. ..
Kebir Kuymak Peynir (500 g)
Kuymak Peyniri, özellikle Karadeniz bölgesine özgü bir peynir türüdür. İçeriği genellikle inek sütü ..
Kebir Tam Yağlı Çeçil Peyniri (250 g)
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Kebir Tam Yağlı Dil Peyniri (250 g)
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Kebir Tam Yağlı Örgü Peyniri (250 g)
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Kebir Tam Yağlı Taze Beyaz Peynir (800 g)
Doğal ortamlarda otlamış ineklerin sütleri pastörize edilir. Pastörize işleminin ardından mayalanmas..
Kebir Tam Yağlı Taze Tel Peynir (250 g)
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Kebir Taze Kaşar (600 g)
Taze kaşar sarıya yakın bir renktedir, sert yapılıdır ve esnektir. Yapısı homojen, pürüzsüz ve lekes..
Kebir Taze Lor Peyniri (500 g)
Lor peyniri, birçok çeşit peynirin üretiminde oluşan peynir altı suyunun ısıtılmasıyla oluşan pıhtıl..
Kebir Tereyağı (750 g)
Tereyağı hafif sarı ve beyaz olabilir. Elde edilmesi her zaman kolay olmasa da, tereyağı genel olara..
Gösterilen: 1 ile 15 arası, toplam: 30 (2 Sayfa)