Alt Kategoriler
Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş olarak talep edilen ürünlerde fire miktarından kaynaklı gramaj fa..
Kuşbaşı et iri bir şekilde olan ve küp doğranan ete denmektedir. Kuşbaşı et, soteleme yöntemiyle piş..
İncikleri alınmış kuzu but kemiksiz hale getirilir sinirleri ve yağlarının büyük çoğunluğu temizleni..
Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olarak talep edilen ürünlerde fire miktarından ..
Döş, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda göğsün yukarı ve ön bölgelerinden kesilerek elde edilen kemikl..
Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olarak talep edilen ürünlerde fire miktarından ..
Antrikot dananın göğüs omurundan boyun bölgesine kadar olan sırt kısmından elde edilir Yüksek ısıya ..
Haşlama olarak pişirilmesi tavsiye edilir. Çok uzun süreli pişirme gerektirmez...
Biftek, danaların but kısmından elde edilen sert bir et tipidir. Marinasyon işlemi etin sıkı lif yap..
Daha çok ızgara, tava ya da kavurma şeklinde pişirilir. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği ..
Bonfile dananın böbrek yatağından başlayan ve belin iki yanına uzanan kas parçasına verilen isimdir,..
Daha çok tavada pişirilerek tüketilmesi tavsiye edilir. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği ..
YENİ ÜRÜNLER