Piliç kuşbaşı, lezzetli ve hafif piliç etinden hazırlanmış üründür. Tavada pişirilmesi önerilir. Doğ..
Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olarak talep edilen ürünlerde fire miktarından ..
Izgara ya da tavada pişirilmesi önerilir. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olara..
Tavuğun but kemiği kullanılarak yapılır. Yüksek ısıya ulaşan tava veya ızgarada mühürleme yöntemiyle..
Bütün buttan üst budun kesilmesinden sonra geriye kalan parçadır. Izgara, fırın ya da tavada pişiril..
Kemiksiz tavuk göğsünden genişçe parçalar kesilerek hazırlanan beyaz ete denir. Daha çok tavada pişi..
Daha çok tavada pişirilerek tüketilmesi tavsiye edilir. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği ..
Çorba yapımında kullanılır. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olarak talep edilen..
Cordon bleu bir tavuk şinitzel türüdür. İçerisine peynir, jambon, sosi gibi malzemeler koyularak haz..
Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olarak talep edilen ürünlerde fire miktarından ..
Piliç kuşbaşı, lezzetli ve hafif piliç etinden hazırlanmış üründür. Tavada pişirilmesi önerilir. Doğ..
Tavuğun but kemiği kullanılarak yapılır. Yüksek ısıya ulaşan tava veya ızgarada mühürleme yöntemiyle..
Izgara ya da tavada pişirilmesi önerilir. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olara..
YENİ ÜRÜNLER