Piliç Kalça Kuşbaşı 2 kg
Piliç kuşbaşı, lezzetli ve hafif piliç etinden hazırlanmış üründür. Tavada pişirilmesi önerilir. Doğ..
Piliç Kalçalı But 2 kg
Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olarak talep edilen ürünlerde fire miktarından ..
Piliç Kök Kanat 2 kg
Izgara ya da tavada pişirilmesi önerilir. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olara..
Piliç Soslu Pirzola 2 kg
Tavuğun but kemiği kullanılarak yapılır. Yüksek ısıya ulaşan tava veya ızgarada mühürleme yöntemiyle..
Soslu Göğüs Şiş Piliç 2 kg
Soslu Göğüs Şiş Piliç 2 kg..
Tavuk Baget 2 kg
375,00TL
Bütün buttan üst budun kesilmesinden sonra geriye kalan parçadır. Izgara, fırın ya da tavada pişiril..
Tavuk Bonfile 2 kg
Kemiksiz tavuk göğsünden genişçe parçalar kesilerek hazırlanan beyaz ete denir. Daha çok tavada pişi..
Tavuk Ciğer 2 kg
Daha çok tavada pişirilerek tüketilmesi tavsiye edilir. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği ..
Tavuk Çorbalık 2 kg
Çorba yapımında kullanılır. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olarak talep edilen..
Tavuk Coron Blue 2 kg
Cordon bleu bir tavuk şinitzel türüdür. İçerisine peynir, jambon, sosi gibi malzemeler koyularak haz..
Tavuk Jülyen 2 kg
Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olarak talep edilen ürünlerde fire miktarından ..
Tavuk Kuşbaşı 2 kg
Piliç kuşbaşı, lezzetli ve hafif piliç etinden hazırlanmış üründür. Tavada pişirilmesi önerilir. Doğ..
Tavuk Pirzola 2 kg
Tavuğun but kemiği kullanılarak yapılır. Yüksek ısıya ulaşan tava veya ızgarada mühürleme yöntemiyle..
Tavuk Şinitzel 2 kg
Sade veya galeta unlu..
Tavuk Soslu Kanat 2 kg
Izgara ya da tavada pişirilmesi önerilir. Doğranmış, ayıklanmış, temizlenmiş, (kemiği alınmış) olara..
Gösterilen: 1 ile 15 arası, toplam: 18 (2 Sayfa)