Köy peyniri genel olarak pastörize süt üzerinden hazırlanmakta ve maya ile beraber kalsiyum eklenmek..
Hellim peyniri, keçi, koyun ya da inek sütünün karıştırılması ile üretilen bir süt ürünüdür. Yarı se..
Krem peynir, krema ya da krema ile sütün karışımı ile elde edilen yumuşak ve aynı zamanda pürüzsüz p..
Parmesan peyniri sert ve soluk sarı renklidir. İnek sütünden üretilir ve 12 - 36 ay boyunca olgunlaş..
Süzme peynir, yumuşak kıvamlı bir peynir olması sebebiyle diğer beyaz peynir ürünlerinden farklılık ..
Tost peyniri bir çeşit eritme peyniridir. Kaşar peynirine benzer. Ancak kaşar peynirine nazaran daha..
Tat olarak kaşar peynirine yakındır. Yapı olarak kaşar peynirinden daha yumuşaktır ve süt aromasını ..
Taze kaşar sarıya yakın bir renktedir, sert yapılıdır ve esnektir. Yapısı homojen, pürüzsüz ve lekes..
Tulum peyniri, Erzincan ve Erzurum bölgelerinde sıklıkla üretilen yöresel peynir çeşitlerinden birid..
Kaynamış süt ile imal edilen lifli yapısı ve aromatik kokusuyla değişik tadı ve yağsız yapısıyla çok..
Tam yağlı çiğ kıvırcık koyun sütünden yapılır. Kabuk ve yuvarlak gözler içeren, yarıksız, çatlaksız,..
Doğal ortamlarda otlamış ineklerin sütleri pastörize edilir. Pastörize işleminin ardından mayalanmas..
Tost peyniri bir çeşit eritme peyniridir. Kaşar peynirine benzer. Ancak kaşar peynirine nazaran daha..
Sarıya yakın bir renktedir, sert yapılıdır ve esnektir. Yapısı homojen, pürüzsüz ve lekesizdir...
Doğal ortamlarda otlamış ineklerin sütleri pastörize edilir. Pastörize işleminin ardından mayalanmas..
YENİ ÜRÜNLER